Revolucija v povečevanju penisa

Dobrodošli na Bathmate Slovenija

Bathmate je najbolj prodajan proizvod za povečanje penisa na svetu. Pa ne samo to, da ga poveča, temveč ga ohranja v dobri formi, preprečuje erektilno disfunkcijo in vam daje samozavest!

Bathmate vam bo spremenil življenje!

  • - Izboljšuje moško zdravje nasploh!
  • - Spremenil je življenja več kot 1.000.000 moških!
  • - 100% garancija na delovanje - 100% vračilo denarja!
  • - Bathmate je obvezna oprema vsakega moškega!
bathmate customer
Po petih letih se prodaja v več kot 39 državah sveta, dosegel je velik uspeh preko noči, toda ne zato, ker je lep in enostaven za uporabo, temveč zato, ker je tako učinkovit. Prednosti so mnoge, doseženi rezultati pa neverjetni, poleg tega pa ta proizvod kupujete brez tveganja, ker če niste zadovoljni, tudi mi nismo, in vam zato vračamo plačani znesek in poštnino.
več kot 20.000 zadovoljnih uporabnikov
Omejena ponudba! Proizvod ni dosegljiv v maloprodaji! Želim si spremembe
v življenju in želim si naročiti
Bathmate!100% varen in zaščiten nakup

Vaš penis bo večji kot s pomočjo drugih metod.

Ni potrebe po kirurških posegih.

Vaše erekcije bodo trše.

Koža se s pomočjo vode lažje razteguje.

Izjemen vakuum.

Rezultati so takojšnji, vidni že čez 15 minut.

Diskreten in enostaven za uporabo.

Povečuje orgazem vaše partnerice.

Uporaba ni neprijetna, kot je na primer pri raznih drugih pripomočkih, ki se morajo nositi po 4 do 6 ur na dan.

Ugodna in konkurenčna cena glede na druge metode na tržišču.

Pomaga oziroma rešuje težave pri povečanju penisa.

Pomaga pri premagovanju erektilnih disfunkcij.

Moška erekcija je s pomočjo naprave Bathmate še močnejša.

Podpora uporabnikom 24/7

Bathmate je vodna erekcijska črpalka, ki deluje na principu vodnega tlaka in ponuja prijetno, varno in naravno metodo za povečanje penisa ter izboljšanje splošnega spolnega zdravja (težave z ED, prezgodnja ejakulacija, izravnavanje penisa, zdravje prostate) v zasebnosti vašega doma.
Lahko se uporablja v kadi, pod tušem ali celo v umivalniku. Razlika je vidna že po 15 minutah uporabe!

Loading the player ...

Kako lahko utemeljimo te trditve?

Podjetje smo ustanovili leta 2005, zato smo na svojo stran pritegnili medicinske profesionalce, velike farmacevtske verige, številne televizijske in radijske oddaje, med katerimi so nekateri posamezniki tudi sami preizkusili Bathmate. To je proizvod, ki zares govori sam zase.

Uporablja neverjetno moč vode

Deluje v kadi, pod tušem ali s pomočjo zraka

Lahko ga uporabljate kar takoj, in to samo z eno roko

Zaobjame cel penis in s tem vpliva na pravilno rast po celi dolžini ter obsegu, obenem pa preprečuje sindrom mlahavosti in ukrivljenega penisa.

Lahko se uporablja v kombinaciji z Ultramax prstanom užitka, ki je zasnovan tako, da se postavi na koren penisa, ko črpalka deluje in tako omogoča normalno ejakulacijo.

Podaljšuje celoten penis, ne samo kožico.

Spodbuja močno erekcijo po celi dolžini penisa.

Omogoča nakup BREZ TVEGANJA ob vračilu denarja

Vidna razlika v samo 15 minutah

Jaka, Ljubljana

Lahko bi rekel, da sem strokovnjak na področju povečanja penisa, saj sem poskusil različne metode vadbe mojega penisa, ki se enostavno niso dobro izšle ali sploh niso uspele. Ko sem na internetnem forumu odkril Bathmate, sem ga takoj naročil in zdaj se mu ne odrečem več. Bathmate je zame izbira številka ena na področju povečanja penisa in ohranjanja uda v vrhunski formi!

Naročite Bathmate še danes

V Sloveniji še nikoli ni bilo lažje naročiti revolucionarni Bathmate. Z velikimi zalogami jamčimo za brezskrbno naročilo in prepričali se boste, da bo Bathmate dostavljen diskretno in v najkrajšem možnem času.

Druge prednosti naprave Bathmate?

Več let smo zbirali in zbrali veliko število pričevanj, ki jih vse hranimo. Najbolj neverjetne prednosti postanejo še bolj neverjetne, ko nam znani zdravniki iz Slovenije in tujine kot pacienti sporočajo, da so popolnoma ali delno ozdravili problem »močenja«, zelo bolečega in včasih sramotnega stanja, ki ga v svojem življenjskem času izkusi marsikateri moški.

Druga neverjetna prednost, ki smo jo šele nedavno zvedeli, je zgodba o paru iz Velike Britanije, ki je poskušal zaploditi otroka več kot leto dni, toda neuspešno. Po naključju je par živel blizu tovarne, kjer se proizvaja Bathmate in slišal za proizvod od prijatelja, ki ga je priporočal. Že po mesecu dni uporabe, je bila žena noseča in vsi so bili presrečni.

Nazaj na vrh

Kako deluje vračilo denarja?

Postopek za vračilo denarja je za vas precej enostaven. Ni obrazcev za izpolnjevanje in utemeljitev za pisanje, ampak zgolj in enostavno vračilo denarja s poštnino vred.

Podrobneje o vračilu denarja si lahko preberete v rubriki Pravila in pogoji, lahko pa nam tudi pišete email s kakršnim koli vprašanjem. Želimo, da se pri nakupu našega proizvoda počutite varno.

Glede na tabu, ki obkroža povečanje penisa, moški pač poskušamo napraviti tisto, kar nam vest nalaga in logično je, da naredimo malo raziskovanja, preden se odločimo za tako občutljiv poseg. Konec koncev gre za naš penis.

V tem kratkem pregledu smo preverili vse možnosti za povečanje penisa, ki so moškim po svetu dostopne, začenši z najpogosteje uporabljenimi vse do najbolj eksotičnih metod, ki jih moški poznamo.

Operativno povečanje penisa

Tablete za povečanje penisa

Tradicionalne črpalke za povečanje penisa

Hidročrpalke za povečanje penisa

Kozmetično povečanje

Končni zaključki

Operativno povečanje penisa

Ker se 30 % penisa nahaja znotraj moškega telesa, je najpogostejši operativni
poseg tehnika izvlečenja tistega dela, ki je v telesu, kolikor je mogoče. To se doseže s prerezanjem vezi, ki vežejo erektilne dele na sramno kost. Penis se
potem s pomočjo naprave razvlači.

Doseg

1,98 do 4,3 cm

Zadovoljstvo

30%

Zapleti

Zagotovljena impotenca

Trajanje

Takoj

Cena

Visoka

Tablete za povečanje penisa

Prevare s tabletami za povečanje penisa in dodatki za penis se prodajajo predvsem preko interneta in s svojimi nerealnimi obljubami nimajo nikakršnega temelja v resničnosti. Flora research - Univerza v Marylandu je izvedla analizo sestavin, najdenih v teh tabletah in našla določene substance ( kot so kvas, bakterija E. Coli, svinec in druge), ki bi lahko bile zelo škodljive za vaše telo. Coli, svinec in druge. Ali si res želite požirati to?

Doseg

Nič

Zadovoljstvo

5%

Zapleti

Vsebuje škodljive snovi

Trajanje

Neznano

Cena

Visoka

Črpalke za penis

Po Wikipedijini definiciji je črpalka za penis naprava valjaste oblike, ki se postavi preko penisa in s katero se ročno ali motorno ustvarja vakuum. Odkrili so, da so črpalke za penis učinkovite pri ustvarjanju večjega notranjega tlaka, ko podtlak na tkivo penisa povzroča večjo prekrvavljenost penisa.

Pumpanje s temi tradicionalnimi napravami mora biti izvedeno zelo pazljivo, ker večina nima vgrajenega nikakršnega mehanizma zaščite in lahko povzročijo pokanje krvnih žil ter mehurčke na koži. V nekaterih primerih lahko celo testise povleče v cev, kar povzroči veliko bolečino in poškodbo.Zaradi uporabe manj kakovostnih črpalk si lahko povzročite Peyronijevo bolezen
(glejte sliko na levi strani), to pa je deformacija,
ki si je ne želi noben moški.

Doseg

5 do 12 cm

Zadovoljstvo

30%

Zapleti

Ob nepravilni uporabi je lahko škodljivo

Trajanje

6 tednov do nekaj let

Cena

Nizka

Bathmate® se ne more uvrščati k tradicionalnim črpalkam zaradi nekaterih ključnih razlogov, kakor tudi zaradi svoje funkcije in sposobnosti povečanja penisa. Zato bomo Bathmate obdelali v naslednjem poglavju: Vodne črpalke za povečanje penisa

Vodne črpalke za povečanje penisa

Bathmate je zahvaljujoč patentom s področja inženirstva in hidravlike, ki skušajo izboljšati tradicionalne črpalke za penis, trenutno edina naprava te vrste na tržišču. Razlike med Bathmate in tradicionalnimi črpalkami za penis so očitne:
• Ni zunanjega mehanizma za črpanje.
• Ni cevi, ki bi potekale iz šobe.
• Ni delov, ki bi se težko uporabljali, kot so npr. silikonske blazinice na dnu naprave.
• Bathmate ima veliko udobno blazino, ki se postavi na vašo medenico in je dolga skoraj 1 cm, v primerjavi z 1-2 mm pri tradicionalnih črpalkah, zaradi česar je veliko enostavnejši za uporabo.
• Cilindrične tradicionalne črpalke se nadomeščajo z veliko učinkovitejšo polikarbonsko nezlomljivo plastično cevjo, ki se konča v obliki kupole, kjer je tudi ventil za popuščanje.
• Namesto črpanja Bathmate enostavno pritisnite proti svojemu telesu, da bi ustvarili tlak.

Gaiter (vesoljska guma) je patentirani hidravlični del naprave, ki postopno popušča tlak, zaradi česar je naprava 100% varna za uporabo. Tudi če zaspite z napravo na sebi, bo pretok krvi ostal normalen in tkivo ne bo niti malo poškodovano.
Čarovna sestavina Bathmatea je voda. Napravo uporabljajte pod tušem, v kadi ali celo ko gledate TV! Mnogi uporabniki Bathmatea nas sprašujejo: »Kako to, da ga lahko uporabljam, medtem ko gledam TV?«. Ko se naučite rokovati z napravo, boste ugotovili, koliko vode zares potrebujete za to. Moja lastna izkušnja je ta, da medtem ko sem držal gumb na napravi, sem vanjo natočil skodelico mlačne vode. Nato sem jo dal na penis, nekajkrat napumpal in nadaljeval z drugim delom, recimo gledanjem TV-ja.

Doseg

5 do 12 cm

Zadovoljstvo

95%

Zapleti

Nizki

Trajanje

6 tednov do enega leta

Cena

Srednja

Vrnimo se k resnim zadevam. Glede na to, da je Bathmate tako napreden in daleč pred svojo konkurenco na tržišču proizvodov za povečanje penisa, so to spoznali tudi zdravniki, velike farmacevtske firme in znani distributerji ter pristopili k njemu, da bi ga podprli tako na tržišču, kot v svetu medicine.
Enostavno povedano: Bathmate se po celem svetu uporablja kot najbolj priljubljena moška rešitev za povečanje penisa, zato smo v teh letih delovanja, na naše presenečenje, prejeli veliko število pisem s pohvalami in čestitkami s strani uporabnikov, ki jim je ta proizvod spremenil življenje.

Kozmetično povečanje

To ne šteje kot resnično povečanje vašega penisa, toda pomaga pri tem, da je vaš penis videti večji, kar se doseže z britjem sramnih dlak, tudi na korenu penisa. Naše osebno mnenje je, da je to treba storiti v vsakem primeru, ne glede na to, ali hočete večji penis, ali ne. To namreč dviga raven higiene v vašem sramnem območju in zato vaš penis izgleda veliko lepši.

Doseg

Ni ga

Zadovoljstvo

Neznano

Zapleti

Ni jih

Trajanje

Takoj

Cena

Brezplačno

Tabela kaže prednosti vseh metod, ki smo jih v tem pregledu preizkusili in daje osnovni pregled, da se boste poučili pred izbiro metode, ki vam najbolj odgovarja.

Zadeva je v vaših rokah, dobili ste informacije, ki bi vam morale pomagati, da se odločite za najustreznejšo metodo za vas. Zelo cenimo vaš čas, ki ste ga vložili v to, da ste si prebrali o vseh najpopularnejših metodah za povečanje penisa. Za še več informacij vam svetujemo, da nadaljujete z branjem.

Metoda Rast Zadovoljstvo Zapleti Trajanje Cena
Operacija
Tablete -
Črpalke
Bathmate
Kozmetično povečanje -

Na začetku sem mislil, da sem denar vrgel stran za nekaj, kar mi ne bo koristilo. Nikoli se mi ni zdelo, da imam majhnega, hotel sem bolj čvrste erekcije. Bathmate redno uporabljam že nekaj mesecev in sem zelo zadovoljen. Poleg trših in bolj čvrstih erekcij sem dobil tudi kak centimeter v dolžino, kar tudi pride prav. Moja žena je prav tako zadovoljna. Seks je boljši in še več ga je.*

Lev45, Divača

Bravo! Našel sem tisto, kar sem iskal! Že od prve uporabe sem opazil razliko v dolžini penisa, pa v debelini tudi. No, po petih dneh je že daljši za 1,5 cm! Če bi mi to nekdo pripovedoval, mu ne bi verjel. Bathmate nameravam uporabljati še vsaj mesec dni, ker sem prezadovoljen z rezultati. Lahko je samo še boljše.*

Marko, Kranj

Čau! Rabil sem preverjen proizvod, ki mi bo povečal penis in pomagal pri erekciji. Punci sem hotel prirediti presenečenje. Ne samo, da sem jo presenetil, ampak celo navdušil! Seks je končno tak, kakršnega si oba želiva, užitek in zadovoljstvo je obojestransko.*

IvanX, Slovenj Gradec

Končno lahko sam sebi rečem XXL :) Bathmate je prava stvar. Redno ga uporabljam že drugi mesec in sem zelo zadovoljen.. Že po prvi uporabi je penis zgledal večji in boljši, čeprav se je kasneje vrnil v prejšnje stanje. Po mesecu dni sem dobil dva centimetra, ki sta zdaj trajna. Črpalke ne uporabljam več vsakodnevno, včasih preskočim, toda moj penis še kar raste! Tudi erekcija je odlična. Res hvala za to pomoč, ponovno sem zadovoljen moški, poln samozavesti. Dajem vam oceno 10 in priporočam vsem moškim, da poskusijo, nič ne bodo izgubili, dobili pa bodo dragocene centimetre :)*

XXL-Man, Trebnje

Pozdravljeni. Ko sem prebrala vse o Bathmate črpalki, sem ugotovila, da je to tisto, kar z možem potrebujeva, da poživiva spolno življenje. Čeprav je bil skeptičen, jo je začel vsakodnevno uporabljati. Najprej ni bilo nekih velikih rezultatov, ampak bila sva vztrajna in zdaj, po mesecu dni, je želja do seksa pri mojem možu ogromna, erekcije pa so daljše in trše. Seks je zdaj prva liga – kot da nama je spet 20 let! :)*

Iva, Litija

Poročen sem in imam 52 let. Dolgo sem imel težave z erekcijo in stanje je bilo vse hujše. Odločil sem se poskusiti črpalko Bathmate, ker ne zaupam tabletam in podobni kemiji. Rezultati so me prijetno presenetili. Ni več tistih mlahavih erekcij in to že po 15 dneh uporabe. Čeprav z dolžino nisem imel težav, je napredek tudi tukaj, toda najpomembnejše je, da so erekcije zdaj bolj trdne. Moja žena se zdaj ponovno zanima za seks in me veseli, da ji lahko ustrežem.*

MM52, Murska Sobota

*Opozorilo: Zaradi velikega povpraševanja so zaloge omejene. Če izdelek naročite danes, vam zagotavljamo dostavo izdelka naslednji delovni dan. Učinki in rezultati, prikazani na spletni strani, niso garancija za vašo uspešno aplikacijo izdelka. Velika večina uporabnikov je zadovoljna z izdelkom, vendar pa obstajajo uporabniki, ki zaradi specifičnosti telesne zgradbe, drugačne fizionomije ali drugih razlogov ne dosežejo prikazanih rezultatov. Za take je na voljo naša garancija na vračilo kupnine. Na spletni strani so prikazane izjave zadovoljnih uporabnikov. Te izjave so naši zadovoljni uporabniki, ki izdelek uspešno uporabljajo, posredovali na naš naslov. Na željo nekaterih uporabnikov so nekatera imena spremenjena. Vsi originali se hranijo na sedežu podjetja.Mnenje strokovnjaka

Dr. James H Barada,

urolog, direktor klinike Albany, NY, ZDA

Penis se 99 % časa nahaja v sproščenem stanju in pri tem se v njegovem krvnem obtoku kopičijo strupi, ki otežujejo erekcijo. Dokazal sem, da uporaba črpalke Bathmate postopno izboljšuje krvni obtok, odstranjuje strupe, obenem pa podaljšuje in širi penis. Zaradi tega ima uporaba naprave Bathmate veliko dobrih lastnosti.
Bathmate ima v primerjavi z drugimi zračnimi črpalkami mnoge prednosti: izredno enostaven je za uporabo, prijetnost uporabe je večja, ker je voda, ki ustvarja vakuum, manj agresivna kot zrak, zaradi česar ni nikakršnih bolečin ali neprijetnosti. Bathmate deluje po principu podtlaka. Čeprav ta podtlak ustvarja voda, boste lahko koristili vse njegove prednosti. Po drugi strani je Bathmate relativno poceni, vzdržljiv in izboljšuje spolno aktivnost. Varen je in enostaven, ter za vsakdanjo rabo. Slabost vakuumskih pripomočkov je bila nerodnost, zaradi česar se jih težje uporablja. S proizvodom Bathmate vstopamo v novo dobo ohranjanja zdravja penisa. Ta proizvod je izredno praktičen in koristen, zato priporočam redno rabo za krajši čas, dokler se ne pokažejo rezultati.

Hočem spremembo!

Pohitite in naročite Bathmate
ter si zagotovite dodatni popust.

Ponudba je omejena in velja za prvih 100 naročnikov...

 povečanju penisa
Povečajte penis ali pa vam vrnemo denar!

V primeru, da Bathmate ni prava rešitev za vas si želimo, da nam to takoj sporočite. Ponujamo tudi možnost vračila denarja. Le kaj bi lahko izgubili pri taki ponudbi?
Noben moški si ne želi biti majhen in povprečen
- VKLJUČNO Z VAMI! Na srečo je tukaj Bathmate, ki vam
PONUJA SPREMEMBO ali pa vam vrnemo denar!
Samo vi se lahko odločite za spremembo v svojem življenju.

Omejena ponudba! Proizvod ni dosegljiv v maloprodaji! Želim si spremembe
v življenju in želim si naročiti
Bathmate!100% varen in zaščiten nakup

Ne pozabite, da jamčimo za ANONIMNOST NAKUPA. Naše pošiljke se pošiljajo neoznačene, brez kakršnih koli sledi. Če ne želite, da paket pride na vaš domači naslov, vam ga lahko pošljemo v poštni predal na vaši najbližji Pošti Slovenije.
Paket potuje do 3 dni (ponavadi 1 dan).

Nazaj na vrh
Zajamčeno zadovoljstvo

Zelo se nam zdi pomembno, da se počutite varno, ko se odločate za nakup Bathmatea, zato vam ponujamo garancijo vrnitve denarja brez vprašanj, če boste ocenili, da vam naprava ne ustreza. Enostavno pišite na email naše podpore in vrnitev bomo hitro uredili.

Diskretna dostava

Vse naše proizvode dostavljajo naši partnerji, zato vam zagotavljamo maksimalno diskretnost ter kratek dostavni čas. Večina naročil je dostavljena v roku 48 ur od trenutka naročila.

Kupi Bathmate

Nakup Bathmatea je hiter in enostaven. Kliknite tukaj za nakup in pošiljko boste prejeli v roku 2-5 dni, odvisno od vaše lokacije.