Če naročite Turbo Max Blue obliže v naslednjih 20-ih minutah, ste upravičeni do posebnega popusta!

Eno pakiranje Turbo Max Blue obližev zadostuje za mesec dni uporabe. Po nekaj dneh boste opazili večjo dolžino in večji obseg penisa!

Mnenja kupcev
Naročite zdaj

Ljubljana,

Turbo Max Blue je revolucionarna rešitev za povečanje penisa! Obliži Turbo Max Blue so narejeni tako, da v telo hitro vnesejo vse aktivne snovi, ki omogočijo povečanje dolžine in obsega penisa.

Z dolgoletnimi raziskovanji fitomedicine so znanstveniki odkrili naravne snovi, ki dvignejo nivo testosterona, izboljšajo pretok krvi v penisu in zagotovijo boljše erekcije. Aktivne snovi Turbo Max Blue obliža delujejo hitro in so brez stranskih učinkov.

Turbo Max Blue obliži s svojimi aktivnimi snovmi dvignejo moški libido in omogočijo vrhunske erekcije. Združitev moderne tehnologije in močnih sestavin prinaša hitre rezultate na varen in neboleč način. Rezultati so neverjetni! Moški, ki uporabljajo obliže Turbo Max Blue, imajo izjemno močan libido, močnejše erekcije, ki trajajo dlje, močnejše orgazme in tudi do 6,4 cm večji penis med erekcijo!

 povečanju penisa

1.

Vzemi en obliž iz škatle z zalogo za mesec dni

2.

Vsakih 24 ur nalepi obliž na gladko kožo

3.

Uživaj v seksu z vidno večjim penisom in močnejšo erekcijo!

... naj te nikoli ne pozabi!

Kako je na tisoče moških s pomočjo obližev Turbo Max Blue povečalo svoj penis in zagotovilo svojim partnerkam nepozaben seks!

Ženske pogosto govorijo, da za dober seks velikost ni pomembna, pomembna je samo tehnika. Pa ste se kdaj vprašali, če je to res? Ženske, ki odprto govorijo o tem, da je tehnika pomembnejša od velikosti, so pogosto slavne osebe in razumljivo je, da nočejo raniti svojega partnerja ali pa doseči, da bi jih imeli za »lahke«! Ali ste vedeli, da so nove raziskave pokazale, da 81 % žensk fantazira o seksu z obdarjenim moškim, v anonimni študiji pa jih je celo 93 % odgovorilo, da si želijo, da bi njihov partner imel daljši, predvsem pa debelejši penis.

 povečanju penisa

Gledano z znanstvenega stališča velja, da bo daljši in debelejši penis dal ženski več zadovoljstva, saj je v stiku z večjo površino njenih erogenih con. Ne bodite žrtev ženskih laži, ki trdijo, da velikost ni pomembna, samo zato, da vas ne bi prizadele. Vzemite življenje v svoje roke in naredite nekaj zase. Poskrbite, da partnerka nikoli ne bo pozabila seksa z vami in preprečite njene fantazije o seksu z drugimi moškimi.

Ekipa znanstvenikov, ki je razvila čudežni in edinstveni obliž Turbo Max Blue, se je odločila, da na učinkovit in naraven način reši problem večine moških, pri katerih seksualno življenje trpi zaradi velikosti penisa. Preden so te obliže poslali na tržišče, so bile izvedene obsežne raziskave, ki so pokazale, da poleg izboljšanja erekcije obliž Turbo Max Blue pripomore tudi k povečanju penisa.

Rezultati so bili ŠOKANTNI:

Hitrejše doseganje erekcije že 4. dan!

Že po 4–5 dneh uporabe Turbo Max Blue obližev boste opazili NEVERJETNO razliko pri doseganju erekcije! Večina moških lahko opazi rahlo razliko v velikosti tudi v sproščenem stanju. Turbo Max Blue vsebuje ginkgo bilobo in ginseng. Obe rastlini sta že iz antike poznani kot čudodelni, saj imata pozitiven vpliv na pretok krvi v penisu in vam bosta zagotovili najboljšo erekcijo, ki ste jo imeli kdaj koli!

Naroči Turbo Max Blue zdaj!

Povišana vzdržljivost v postelji do 72 %!

Tudi v primeru, da nikoli niste imeli težav s predčasno ejakulacijo, se nobena ženska ne bo pritoževala, če ji boste dali več! Guarana in damiana (Turnera diffusa) vam bosta pomagala, da vas partnerka nikoli ne bo pozabila, saj boste v postelji zdržali maratone. Damiana je poznana po tem, da izboljša občutljivost vašega penisa, kar napravi seks intenzivnejši, z lahkoto pa boste tudi nadzorovali svoj orgazem! Pripravite se na nepozaben seks!

Naroči Turbo Max Blue zdaj!

Večji penis tudi do 6,4 cm!

Čeprav Turbo Max Blue sprva ni bil namenjen povečanju penisa, se to pri večini njegovih uporabnikov vseeno pojavi kot glavni »stranski učinek«. Kombinacija močnih rastlin, ki sestavljajo obliž, deluje tako, da izboljša pretok in pospeši obnovo celic, ki, napolnjene s krvjo, omogočajo trdno erekcijo. Najbolje pri tem pa je, da je rezultat trajen!

Naroči Turbo Max Blue zdaj!

Fantastični orgazmi!

Prednosti damiane so poznali že stari Maji! Njene lastnosti bodo namreč za vaš penis naredile čudeže. Damiana deluje še posebej močno na receptorje v penisu in tako poveča njegovo občutljivost med seksom. Temu sledijo eksplozivni izlivi in fantastični orgazmi! Pripomore tudi k povečanju penisa.

Naroči Turbo Max Blue zdaj!

 povečanju penisa

Kako hitro lahko pričakujete rezultate?

Večina moških opazi pozitivne spremembe že četrti dan! Ampak to je šele začetek! Na podlagi izkušenj uporabnikov smo sestavili referenčno tabelo učinkov, ki vam bo omogočila boljši pregled nad spremembami, ki se bodo dogajale. Pomembno je, da veste, da se lahko rezultati od moškega do moškega razlikujejo, navdušenje nad Turbo Max Blue pa je skupno vsem uporabnikom!

Turbo Max Blue

1. teden 2. teden 3. teden 6. teden 10. teden

Rezultati pri moških, ki so Turbo Max Blue uporabljali najmanj 10 tednov, so pokazali:

Več občutka med seksom. Močnejše erekcije. Močnejši libido in večja vzdržljivost med seksom! Opazno večji penis v erekciji, močni orgazmi. Povečan obseg in dolžina penisa tako med sproščenim stanjem kot med erekcijo! Do 6,4 cm daljši penis in do 69% večji obseg!
f

„Obliži, ki so vrnili nasmeh v mnoge spalnice!“

trdi Angelica Richardson, zakonska svetovalka iz Los Angelesa, ZDA.

„Z zakonskim svetovanjem se ukvarjam že več kot 20 let. Med mojimi strankami se najdejo tudi mnoge zvezde, ki v Hollywoodu sodijo na seznam A. Verjetno mi ni potrebno razlagati, zakaj. Le poglejte, kako slavni stopajo v zakon. Predporočni dogovori, razne klavzule, zaveze o tajnosti podatkov ... Med vsemi zvezdniki sem pred kratkim imela zelo zanimiv primer. Zakonca, ki ju verjetno pogosto videvate na vaših malih ekranih, sta zašla v ljubezensko slepo ulico. Strast je preprosto ugasnila, v njuni spalnici pa se že leta ni dogajalo absolutno nič. Glede njune zveze sem bila pesimistična celo jaz, čeprav sem večni optimist. Iz svojih bogatih izkušenj namreč vem, da je zakon brez rednega seksa obsojen na propad. Vendar sem, ko sta zadnjič prišla v svetovalnico, doživela prijetno presenečenje. Bila sta srečna in zadovoljna. Bilo ni niti sledu o dveh turobnih ljudeh, ki se nikakor ne moreta prenašati. Še bolj pa sem bila presenečena, ko sta mi razkrila svojo skrivnost – obliže Turbo Max Blue. Neverjetno! Ti majhni obliži so uspeli rešiti zakon, ki je bil tik pred propadom. Takoj, ko sem prišla domov, sem seveda nagovorila moža, da jih preizkusiva. Mislila sem, da je bil najin seks popoln, vendar seksa z obliži enostavno ni mogoče opisati. Zato svojim strankam brez pomisleka priporočam, da še malce počakajo z ločitvijo in dajo priložnost tem obližem. Ko jih po petih tednih spet vidim, točno vem, kdo jih je preizkusil in kdo ne!“

Reakcije moških so fenomenalne! Pred tem še niti en proizvod ni bil tako učinkovit pri povečanju erekcije in izboljšanju občutij med seksom!

Najboljša reklama za Turbo Max Blue so naše stranke – ljudje, kot ste vi. Nekateri so Turbo Max Blue preizkusili zaradi priporočil, nekateri iz radovednosti, kar pa je skupno vsem, je to, da so z rezultati več kot zadovoljni!

Tine, Piran, 27 let

"3,8 cm več v 25 dneh!"

Nikoli nisem bil posebej obremenjen z velikostjo svojega penisa, ampak sem vseeno vedno, ko sem videl kakšen proizvod za ta namen, razmišljal o tem, da bi morda moja punca rada, da bi bil malo večji. Po nekaj več kot 3 tednih uporabe Turbo Max Blue obližev je moj penis v erekciji večji za 3,8 cm! In ne boste verjeli, kako le nekaj dodatnih centimetrov obnori punce! Lahko ste prepričani, da bom naročil vsaj še dve pakiranji! *

+3,8cm

Bojan, Kranj, 37 let

"Moja punca hoče seks vsak dan!"

Turbo Max Blue uporabljam že 2 meseca, razlike v erekciji pa sem opazil že po nekaj dneh. Čeprav sva s punco imela dober seks, sva oba, odkar sem pridobil nekaj centimetrov s Turbo Max Blue, tako navdušena, da sva ure in ure v postelji! Sedaj je moj penis večji za 3,4 cm – v sproščenem stanju in med erekcijo! Še posebej sem zadovoljen, ker se to ne nanaša samo na dolžino, saj moji punci res prija malo širši! HVALA! *

+3,4cm

 povečanju penisa

Igor, Krško, 29 let

"Končno sem nad povprečjem!"

Prvi »stranski učinek« uporabe Turbo Max Blue (če lahko temu tako rečem) je bil dvig libida in močne erekcije. Moja partnerka se je na začetku kar malo pritoževala, da sem tako napadalen, ko pa je moj penis pričel rasti, pa je tudi ona večkrat dala pobudo za seks! Vse življenje sem si potihoma želel kakšen centimeter več, da ne bi bil samo povprečen kot vsak drug moški. Po samo 7 tednih sem izmeril 20 cm, namesto mojih standardnih 18! Mislim, da se razlika odraža na mojem celotnem razpoloženju! Hvala vam! *

+2,1cm

Uroš, Trzin, 42 let

"Rešitev za osamljenega človeka!"

Po ločitvi sem bil nekaj časa precej izgubljen in moja samozavest ni bila ravno visoka, prav tako pa se niti nisem imel namena spuščati v nove zveze po predhodni katastrofi. Prijatelj mi je priporočil Turbo Max Blue, ker je mislil, da mi bo pomagal ponovno verjeti vase in prav je imel! Ko sem opazil, da moj penis pri teh letih raste, se je moja samozavest takoj povečala, zato sem se ponovno dal na tržišče. Ponovno se sijajno počutim, imam fantastično in mlado partnerko, leta pa mi ne pridejo več do živega. Samo teh 4,5 cm mi je dalo zelo veliko in me rešilo osamljenosti! *

+4,5cm

Marko, Mozirje, 39 let

Imam 21,3 centimetrov!

Ko sem videl reklamo za Turbo Max Blue in ga po priporočilu prijatelja, ki mi je rekel, da je fantastičen za seks, naročil, nisem niti pomislil, da se bo dolžina mojega penisa povečala za 5 cm. Rezultati, ki jih je prinesel Turbo Max Blue, so mene in mojo partnerko tako navdušili, da mi je predlagala, da vzporedno preizkusim še vaje za penis. Po samo enem mesecu sem bil v šoku, čeprav sem vmes delal tudi vaje – moje penis je bil večji za kar 5 cm! To me je motiviralo, da sem nadaljeval z vajami in vsakodnevno uporabo obližev, saj ne boste verjeli, česa vsega je ženska sposobna, če imate velik ponos, ki ji prija! *

+6,4cm

 povečanju penisa
Pozor: Rezultat ni tipičen. Poleg redne uporabe obližev Turbo Max Blue je Marko vsak dan izvajal vaje za povečanje penisa (e-knjiga z vajami je priložena vsem naročilom).

*Opozorilo: Zaradi velikega povpraševanja so zaloge omejene. Če izdelek naročite danes, vam zagotavljamo dostavo izdelka naslednji delovni dan. Učinki in rezultati, prikazani na spletni strani, niso garancija za vašo uspešno aplikacijo izdelka. Velika večina uporabnikov je zadovoljna z izdelkom, vendar pa obstajajo uporabniki, ki zaradi specifičnosti telesne zgradbe, drugačne fizionomije ali drugih razlogov ne dosežejo prikazanih rezultatov. Za take je na voljo naša garancija na vračilo kupnine. Na spletni strani so prikazane izjave zadovoljnih uporabnikov. Te izjave so naši zadovoljni uporabniki, ki izdelek uspešno uporabljajo, posredovali na naš naslov. Na željo nekaterih uporabnikov so nekatera imena spremenjena. Vsi originali se hranijo na sedežu podjetja.

506 comments Add a comment
 • Ivan Zajc · Top Commenter
  Obvezno probajte! Že en mesec uporabljam te obliže in ne pade mi na pamet, da bi jih vrnil, samo še več bi jih rad naročil! Imam zaloge za 3 mesece.
  Reply · 18 · Like ·
  • Bine Novak
   Kaj da vrneš, ne razumem?
   Reply · 4 · Like ·
  • Ivan Zajc
   Če nisi zadovoljen z rastjo svojga prijatla, jih lahko v roku 44 dni vrneš, vrnejo ti do zadnjega evra.
   Reply · 1 · Like ·
 • Zoran Medved
  men je dost prevar, kamorkoli se obrneš, bi ti kdo rad kaj prodal ... ampak, ajde, če obstaja garancija lahko probamo, kdo ne bi rad imel kakšen cm več.
  Reply · 14 · Like · 3 hours ago
 • Sandro Markič · Top Commenter
  prosm? kao se ti poveča penis s tem ko nalepiš flajštr, ste pa res ovce!
  Reply · 7 · Like ·
  • Ivan Zajc
   Lahko rečeš da sem budala, ampak ko se jaz slečem pred puncami, vse do zadnje ostanejo brez besed. Še enkrat preber, ta ovca ima sedaj več punc.
   Reply · 4 · Like · 18 hours ago
 • Matej Ivančič · Top Commenter
  To je neverjetno, celo obseg se je povečal!
  Reply · 7 · Like ·
 • Dragan Jovič
  Moja punca je presrečna, ja, in kao prej velikost ni bla pomembna.
  Reply · 1 · Like · 19 hours ago
 • Crni Jahač · Top Commenter
  Vau, kako intenzivneje in dlje zdaj lahko…
  Reply · 7 · Like ·
 • Peter Trtnik
  če tole sprobate, vam garantiram, da vaše žene nikol več ne bo bolela glava!!!
  Reply · 2 · Like ·
View 495 more
Facebook plugin

Več kot 1843 zadovoljnih kupcev v Sloveniji, samo v preteklem letu!

Kako se uporabljajo Turbo Max Blue obliži?

Turbo Max Blue so revolucionarni obliži, zasnovani tako, da se njihove naravne sestavine skozi kožo hitro absorbirajo v organizem. Poleg tega, da dajejo fantastične rezultate pri povečanju penisa, so Turbo Max Blue obliži enostavni in varni za uporabo, saj nimajo nikakršnih stranskih učinkov. Njihova 100 % naravna sestava ima mnoge prednosti za splošno zdravje.

1.

Vse, kar je potrebno, je, da vsak dan nalepiš en obliž na čist predel brez dlak.

2.

Naslednji dan zamenjaj star obliž z novim in ga nalepi na drugo mesto, da si bo koža lahko odpočila.

3.

Uživaj v fantastičnem seksu in večjem penisu že v prvem tednu!

AKTIVNE SESTAVINE

Gingseng

Izboljša erekcijsko moč in poveča libido. Poleg tega vpliva na centralni živčni sistem in povzroči, da živčni impulzi hitreje potujejo od možganov do penisa, kar privede do fantastičnih orgazmov!

Ginkgo biloba

Mnogi ljudje uporabljajo to rastlino z namenom, da bi izboljšali koncentracijo in spomin, saj izboljša mikrocirkulacijo. Poleg tega, da poveča cirkulacijo krvi v možganih, kar pripomore k močnejšemu doživljanju orgazma, ginko izboljša tudi priliv krvi v penis, kar se bo poznalo pri močnejši erekciji.

Žagastolistna palma (palmeto)

Žagastolistna palma (palmeto) je ena redkih rastlin, ki ojačajo telesna tkiva, še posebej mišice in tetive. Zaradi aktivnih sestavin v tej rastlini bo vaša erekcija stabilna in dolgotrajna, kot še nikoli.

Damiana

Že stari Maji so jo poznali kot afrodiziak in spolni stimulans. Poleg številnih učinkov damiana poveča tudi občutljivost penisa na dražljaje, zato bo vsak dotik vašega penisa povsem nova izkušnja.

Muira puama

Ta brazilski grm je v domovini karnevala izredno cenjen kot afrodiziak, v modernih študijah pa so ugotovili, da ima blagodejen vpliv na fizično in psihično zdravje.

Guarana

Guarana ima, kot eden najbolj poznanih stimulansov na svetu, v obližih Turbo Max Blue več vlog. Poleg tega, da zmehča kožo in omogoči, da aktivne sestavine čim hitreje preidejo v telo, deluje tudi kot rezervoar goriva in vam da moč za maratonski seks.
Skrivnost Turbo Max Blue obližev se skriva v preverjenih sestavinah, zbranih v popolnem odmerku in kombinaciji. Strokovnjaki so potrebovali kar dve leti, da so razvili popolno recepturo aktivnih snovi, ki z medsebojnim delovanjem zagotavljajo trajne rezultate!

Zakaj je Turbo Max Blue najboljša izbira za povečanje penisa?

Metoda: Kreme za povečanje penisa

Kirurške operacije za povečanje penisa

Tablete za potenco in povečanje penisa

Turbo Max Blue obliži


Hitrost učinka
Varnost uporabe
Trajnost rezultata
Cena
Skupna ocena

Preverite, ali so Turbo Max Blue obliži primerni za vas:

Kako dolg je vaš penis?
 povečanju penisa
 • Do 6,4 cm daljši penis!
 • Povečan obseg penisa do 69 %!
 • Prvi rezultati že po 4–5 dneh!
 • Močne in trajne erekcije!
 • Do 72 % povišana vzdržljivost za daljše seksualne užitke!

Turbo Max Blue v medijih

Turbo Max Blue predstavlja revolucijo med proizvodi za povečanje penisa in spolne moči, zato je takoj pritegnil pozornost medijev. O njem so pisale vse večje medijske hiše in na desetine moških revij!

Povečajte svoj penis in seksualno vzdržljivost! Ni vam treba zapravljati denarja za drage preparate in nevarne posege!

Privoščite ji najboljši seks njenega življenja!

FAQ – pogosto zastavljena vprašanja
Kako se uporabljajo Turbo Max Blue obliži?
- Uporaba Turbo Max Blue obližev je zelo enostavna. Vse kar je potrebno je to, da vsak dan nalepiš en obliž na kožo brez dlak. Naslednji dan ga samo zamenjaš z novim. Pazi, da mesto, kamor nalepiš obliž, vedno zamenjaš, saj si bo le tako koža lahko odpočila. Naroči svoje Turbo Max Blue obliže že danes, da tvoj penis že jutri začne rasti!
Kdaj bom opazil prve rezultate uporabe teh obližev?
- Raziskave, ki smo jih izvedli med našimi uporabniki, kažejo, da večina naših uporabnikov opazi rezultate že po prvih dveh tednih uporabe obližev Turbo Max Blue. Ne pozabi, da bodo med uporabo obližev tvoje erekcije čvrste in močne kot še nikoli do sedaj! To boš občutil že med prvim tednom uporabe. Če želiš videti rezultate povečane velikosti svojega penisa v naslednjih dveh tednih, naroči svoj Turbo Max Blue takoj in začni s povečevanjem svojega penisa!
Ali lahko naročim obliže diskretno?
- Da. Vsa naročila so pakirana v diskretno embalažo in dostavljena tebi osebno na tvoj hišni naslov. Vendar pa ne pozabi, da so Turbo Max Blue obliži zaradi svojih sijajnih učinkov postali absolutni svetovni hit. Zaloge dobesedno kopnijo in proizvajalec jih ne more sproti dostavljati. Zato dostavo zagotavljamo le, če izdelek naročiš v naslednjih 20-ih minutah.
Ali so Turbo Max Blue obliži varni za uporabo?
- Da, obliži Turbo Max Blue so popolnoma varni za uporabo. Ti obliži vsebujejo 100 % naravne sestavine in jih priporočajo mnogi zdravniki in medicinski strokovnjaki. Edini dokazani »stranski učinki« uporabe Turbo Max Blue obližev bodo navdušili tako tebe kot tudi tvojo partnerko! Ti »stranski učinki« so: vidno povečanje dolžine in obsega penisa, čvrste erekcije in daljša vzdržljivost med seksom. Zato naroči še danes in povečaj svoj penis na neboleč in naraven način!
Kaj vsebuje Turbo Max Blue?
- Sestavine, ki jih vsebujejo Turbo Max Blue obliži so Acrylates/VA Copolymer (adhesive), Serenoa Serrulata (Saw Palmeto berry), Panax (Korean) Ginseng Root, Turnera Diffusa (Damiana) leaf, Paullinia Cupana (Guarana) fruit extract, Ptychopetalum Olacoides (Muira Puama) bark in Gingko Biloba. Naroči jih takoj in se prepričaj o moči naravnih sestavin, ki bodo povečale tvoj penis v samo petih tednih!

Specialna promocija - 79.98 € - 39.99 €
Aktiviraj KUPON

Ponudba se izteče:

NAROČITE:

Eno pakiranje Turbo Max Blue vsebuje 30 obližev, kar zadostuje za mesec dni fantastičnega seksa! Ničesar ne morete izgubiti, razen razočaranja v postelji!

Diskretno

100% diskretno naročilo, embalaža in dostava!
44-dnevna garancija

Če s proizvodom niste zadovoljni, vam v roku 44-ih dni vrnemo kupnino!
Dostava

Proizvod vam dostavimo z najhitrejšo in najzanesljivejšo kurirsko službo!
100% varen nakup

Proizvod plačate po povzetju, tako da zloraba ni možna. Vaši osebni podatki so varni.
Kam vam pošljemo vaš Turbo Max Blue ?
Ime
Priimek
Naslov
Hišna št.
Poštna št.
Kraj
Telefon
Email
Izdelek
Komentar
PS: Zagotavljamo vam dobavo naslednji delovni dan
Plačilo po povzetju
Št. izdelkov na voljo po subvencionirani ceni:
11
Zadnji nakup
opravljen:
100% varen nakup

P.S. Zaradi velike količine naročil vam priporočamo, da svoj izdelek naročite čimprej. Ko nam zmanjka zalog, je na nove treba čakati tudi nekaj tednov, saj je povpraševanje po svetu veliko in proizvodnja ne dohaja povpraševanja. Glede na to, da se 87 % strank vrne in naroči več pakiranj, je hitrost naročanja še dodatno pomembna.

P.S.S. Ker so po uporabi Turbo Max Blue rezultati vidni zelo hitro, ga večina uporabnikov naroči za nekaj mesecev vnaprej! Imejte v mislih, da boste pri naročilu več pakiranj privarčevali pri poštnini!

Na željo uporabnikov so imena spremenjena. Izjave niso ocenjene s strani strokovnjakov. Ta proizvod ni namenjen diagnostiki, preprečevanju ali zdravljenju katere koli bolezni. Rezultati se razlikujejo od osebe do osebe. Preden pričnete uporabljati kakršen koli program za rešitev vaših težav, se o tem posvetujte s strokovnjakom. Vse izjave, zabeležene na tej spletni strani, so preverjene s pomočjo standardnih pravnih postopkov.

Pri promociji ali sponzoriranju tega izdelka ne sodeluje nobena medijska družba.